OM MAKSOFILM

Film, Teater, Stillbilleder, Podcast & Livestream

Om MaksoFilm

Velkommen til MaksoFilm – hjemstedet for kreativitet og ekspertise inden for film- og teaterbranchen, ejet af den passionerede Mads Krause. Hos MaksoFilm kombinerer vi tekniske færdigheder og innovative samt kreative løsninger for at skabe enestående film- og teateroplevelser.

Mads Krause startede MaksoFilm tilbage i 2017 og har soden da varetaget opgaver indenfor Videografi, Stillfoto, Instruktørassistent, Tonemester, Livestream, Live-projektering & Afvikler hos adskillige produktionsselskaber og foreninger.

Mads Krause / MaksoFilm er dedikerede til at levere kreative og professionelle løsninger. Uanset om du har brug for teknisk ekspertise eller kreative ideer til din næste film- eller teaterproduktion, er jeg her for at hjælpe. Kontakt mig i dag for at snakke om dine behov og se, hvordan vi kan samarbejde om at skabe magiske oplevelser.

00

Om Mads Krause

Mads Krause er hjertet og sjælen i MaksoFilm. Med en bred vifte af erhvervserfaring har Mads opbygget et solidt fundament inden for film og teater. Han underviser på Filmlinjen på Talentskolen, hvor han underviser talenter i alt fra videoredigering og grundlæggende filmteknik til modtagelse af instruktion og samarbejde.

Mads Krause har konstant udvidet sin viden og færdigheder gennem forskellige uddannelser, kurser og efteruddannelser. Han har taget uddannelsen som Manuskriptforfatter på Super8 og har før det gennemført et treårigt kursus på Filmlinjen på Talentskolen. Derudover har han opnået certifikater inden for effektiv webkommunikation og filmproduktion, Men mest af alt har han fordybet sig i manuskriptskrivning og storytelling.

Mads Krause er ikke kun en dygtig fagperson, men han er også en holdspiller med fremragende kommunikationsevner.

Mads har arbejdet i filmbranchen siden 2013 og i teaterbranchen siden 2018.

KONTAKTOPLYSNINGER

MAIL // mail@maksofilm.dk
info@maksofilm.dk

00
00
00